De ce sa tii cont atunci cand iti alegi seturile de farfurii

De ce sa tii cont atunci cand iti alegi seturile de farfurii

Vesela frumoasa iti imbunatateste mesele, stabileste si starea de spirit pentru experientele de luat masa acasa si ajuta la exprimarea stilului tau personal. Este important sa alegi cele mai bune farfurii in functie de momentul pentru care aranjezi masa.

Tipurile de materiale pentru farfurii

Farfuriile sunt punctul forte al mesei tale si este foarte important sa gasesti farfurii elegante si potrivite oricarui tip de masa.

Inainte de a incepe sa te intrebi despre modele si culori, concentrarea atentiei asupra materialului care iti place cu adevarat ar fi un inceput util. Portelanul, ceramica, melamina si sticla sunt cele mai frecvente materiale pentru farfurii indiferent daca le cumperi la bucata sau alegi seturi de farfurii pentru 12 persoane.

Iti explicam in continuare cele mai bune materiale:

• Bone China: Bone China este o alternativa durabila, usoara si eleganta, atat pentru vesela de zi cu zi, cat si pentru ocazii speciale, datorita faptului ca este rezistenta la ciobire.

Este cea mai puternica gama de portelan, dar spre deosebire de portelanul fin, este de obicei sigura in cuptorul cu microunde si in masina de spalat vase. In cazul in care cauti farfurii ieftine este mai bine sa alegi alta varianta.

• Gresie: gresia da un aer valoros, robust si atragator. Fiind unul dintre cele mai vechi materiale industriale, acesta confera, de asemenea, veselei greutate semnificativa.

Pentru ca aceasta vesela sa arate cat mai bine, este mai bine sa eviti schimbarile neasteptate de temperatura, cum ar fi cuptorul sau setarile ridicate la cuptorul cu microunde. Din acest material poti gasi cele mai interesante farfurii negre.

• Portelan: portelanul este un material versatil care are o suprafata neporoasa si o durabilitate incredibila rezultata din temperaturi ridicate de ardere. Farfuriile din de portelan sunt, de obicei, rezistente la masina de spalat vase, cuptor cu microunde si se pot folosi in cuptor. Unele piese de vesela din portelan contin accente metalice, asa ca va trebui sa fii atent daca le introduci in cuptorul cu microunde.

...

Citeste continuarea articolului aici: De ce sa tii cont atunci cand iti alegi seturile de farfurii.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze