Sa vinzi produsul tau inseamna mai mult decat sa faci mancarea si sa o schimbi pe bani. Profiturile tale depind de modul in care iti comercializezi produsul si de modul in care iti expuni produsele pot face sau distruge o vanzare.

Vitrinele sunt disponibile in multe optiuni, iar alegerea unei vitrine frigorifice pentru restaurantul este cheia pentru a iti maximiza profiturile potentiale! Poti alege intre vitrine frigorifice orizontale sau verticale astfel incat sa iti prezinti produsul cat mai bine.

Temperatura

Vitrinele curbate vin in trei tipuri principale: frigorifice, nerefrigerate si cu dubla temperatura. De ce tip veti avea nevoie depinde de elementele pe care doresti sa le afisezi.

De exemplu, restaurantele de sushi necesita de obicei un tip de cutie frigorifica pentru a-si mentine produsele in conformitate cu codurile de siguranta.

De asemenea, ciocolatierii pot descoperi ca sunt necesare vitrine frigorifice pentru a se asigura ca produsele lor raman proaspete si reci! Daca bugetul nu iti ajunge, poti cumpara vitrine frigorifice second hand.

Exista doua tipuri de vitrine frigorifice: cu aer fortat si serpentina gravitationala. Carcasele frigorifice cu aer fortat folosesc ventilatoare pentru a circula aerul, in timp ce vitrinele cu serpentine gravitationale utilizeaza o bobina racita in partea de sus si gravitatia pentru a muta aerul in jos si peste produse.

Deoarece sistemele de aer fortat pot usca produsele, sistemele cu serpentine gravitationale sunt de obicei cele mai bune pentru carnea cruda si fructele de mare (deci carnea nu simte in mod constant efectul de uscare).

Vitrinele cu dubla temperatura sunt solutia de mijloc perfecta, oferind unui restaurant capacitatea de a afisa simultan atat articolele refrigerate, cat si cele nerefrigerate.

Considerati-le ca potrivirea perfecta pentru unitati precum brutariile. Vitrinele nerefrigerate sunt grozave pentru articole precum covrigi si paine, cu procesare rapida! Exista, de asemenea, vitrine pentru congelator si in aer liber, precum si vitrine incalzite, care sunt ideale pentru magazinele de inghetata, magazinele mici si, respectiv, pizzerii.

Aspectul vitrinei

Citeste continuarea aici: Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

{{clean}}

2 thoughts on “Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

  1. Un alt aspect important subliniat in articol este marimea potrivita a hainelor pentru copii. Este esential sa luam in considerare dimensiunea corecta pentru a asigura o potrivire perfecta si pentru a evita ca hainele sa fie prea stramte sau prea largi. De asemenea, este recomandat sa verificam etichetele cu instructiuni de ingrijire pentru a ne asigura ca vom pastra calitatea hainelor pe termen lung.

  2. Articolul de pe linkul mentionat prezinta informatii utile despre cum sa alegi hainele potrivite pentru copilul tau in functie de varsta si sezon. Este important sa tinem cont de materialul din care sunt confectionate hainele, dar si de culorile si imprimeurile preferate ale copiilor. De asemenea, este recomandat sa alegem hainele potrivite in functie de activitatile pe care le desfasoara copiii, pentru a le oferi confort si libertate de miscare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *