In zilele noastre, este populara combinarea mobilierului in culori si stiluri diferite care, in mod curios, se potrivesc perfect; de exemplu, alb cu negru sau wenge.

Cu toate acestea, unul dintre sfaturile de baza (pe care ar trebui sa il avem mereu in vedere) este sa evitam mobilierul de culoare inchisa in camerele mici.

Este mai bine sa optezi pentru mobilier alb pentru spatiile mici, deoarece aceasta culoare da o senzatie de amplitudine.

In orice caz, in materie de decoratiuni pentru living, ceea ce este potrivit, nu inseamna ca este ceea ce ne place cel mai mult.

Daca esti una dintre acele persoane carora le place sa primeasca oaspeti acasa, cu siguranta vei avea nevoie de un spatiu confortabil, mare, o masa mare, cu multe locuri, multa vesela…

Suntem constienti de faptul ca acest lucru nu este intotdeauna usor de realizat, dar cu ajutorul unor trucuri, te vom ajuta sa ai o zona de dining perfecta, astfel incat sa fii cea mai buna gazda din lume.

Pregateste spatiul pentru servirea mesei

O masa festiva presupune, inainte de orice, amenajarea efectiva a zonei de servire.

Asadar, poti comanda online scaune pliabile si mese extensibile, daca ai nevoie sa schimbi mobilierul existent, luand in calcul numarul de invitati.

Scaunele pliabile sunt o solutie foarte buna, mai ales daca nu ai foarte mult spatiu, fiindca sunt usor de strans si de depozitat dupa terminarea mesei festive.

Masa trebuie sa fie suficient de mare, astfel incat sa poata gazdui invitatii, asa ca ia in calcul dimensiunile corecte ale acesteia.

Inlocuieste jaluzelele cu perdele

Citeste continuarea aici: Organizarea si decorarea zonei de dining

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Organizarea si decorarea zonei de dining

  1. Jucariile sunt o parte importanta a dezvoltarii copiilor si acest articol vine cu recomandari bune pentru alegerea celor potrivite. Imi place ca se pune accent pe siguranta, educativitate si calitatea materialelor.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a deschis ochii cu privire la importanta alegerii jucariilor potrivite in functie de varsta si nevoile copilului. Recomand tuturor parintilor sa il citeasca!

  3. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre cum sa alegem jucariile potrivite pentru copiii nostri. Apreciem sfaturile practice si exemplele de jucarii recomandate, care ne ajuta sa luam decizii mai informate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *