La un moment dat, cu totii trebuie sa luam decizia decisiva si riscanta de a ne emancipa pentru a incepe un nou proiect de viata si a ne construi o casa idilica.

Atunci cand ne aflam in situatia de a mobila un apartament complet, probabil ca ne punem o multime de intrebari:

Ar trebui sa folosim mobila la mana a doua sau sa optam pentru un decor nou? Ce mobila vom pune? Ce stil decorativ vom folosi? Trebuie sa renovam podelele si sa zugravim peretii sau ar trebui sa le lasam asa cum sunt?

Fie ca vrei sa amenajezi un apartament in care urmeaza sa locuiesti, sau vorbim de o a doua locuinta pe care o detii, aceast articol iti va fi foarte util pentru ca iti vom da cateva sfaturi de baza in materie de decoratiuni, astfel incat sa iti poti amenaja locuinta si sa obtii un rezultat cool.

Canapeaua din living

Specialistii spun ca amenajarea casei ar trebui sa inceapa cu cele mai mari piese de mobilier. Astfel, le vei putea vedea integrate in spatiul pentru care au fost planificate si vei putea adapta restul designului din acel punct.

De exemplu, daca visezi la o canapea mare pentru living, cu extensie pentru picioare si taburete incluse, investeste in ea si asaz-o in sufragerie.

De aici, vei putea sa-ti dai seama exact ce fel de masuta pentru cafea trebuie sa cumperi, ce lampa se potriveste in context si ce tablouri doresti sa agati deasupra canapelei.

In plus, canapeaua este spatiul in care toata familia se aduna seara de seara. O puteti folosi imediat dupa ce va mutati, iar daca este extensibila, poate juca si rol de pat, pana cand salteaua comandata ajunge la destinatie.

Masa din bucatarie

Un alt element esential pe care ar trebui sa il cumperi la inceput este masa de bucatarie. Aceasta este folosita de cel putin doua ori pe zi, atat pentru servirea mesei, cat si pentru prepararea mancarii.

Citeste continuarea aici: Piesele de mobilier esentiale pentru o casa noua

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}