Vremea rece incepe sa se instaleze si, la fel cum am facut cu schimbarea garderobei, trebuie sa ne pregatim casa pentru a nu fi luati prin surprindere de temperaturile scazute.

Desi poate parea o prostie, este important sa facem o revizie buna a locuintei noastre pentru a optimiza toate resursele pe care le avem la dispozitie pentru a combate frigul inainte ca acesta sa ajunga in casele noastre.

In acest fel, daca exista ceva in stare proasta sau care nu functioneaza, vom avea timp sa corectam, iar temperaturile scazute nu ne vor lua prin surprindere.

Ideea este, ca de fiecare data, sa ne activam modul de gandire inteligenta despre cum putem genera si mentine o caldura maxima in casa cu un consum minim de energie, ceea ce ne va ajuta sa ne mentinem factura de energie la un nivel scazut si sa ne asiguram ca ne simtim confortabil acasa.

Dupa cum spune proverbul „Mai bine previi decat sa vindeci”, nu lasa vremea rece sa te prinda pe nepregatite si pregateste-ti artileria decorativa pentru sezonul urmator.

Amenajarea spatiilor de odihna

Dormitoarele vor necesita amenajari la nivel de asternuturi si lenjerii, pentru ca acestea sunt elementele care iti pot aduce confortul termic, mai ales in lunile geroase.

Daca esti interesat si de huse pentru pilote si perne, atunci poti gasi mai multe modele si in magazinele online.

Este important sa verifici materialele, dimensiunile si caracteristicile acestora la nivel de model, pentru a putea alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Citeste continuarea aici: Schimbarea anotimpurilor: Secretele unei locuinte calde si confortabile