Cand se decoreaza o baie si se doreste obtinerea unui design modern, dar practic, este important sa dispui de mobilier de calitate.

In zilele noastre avem o multime de posibilitati si cataloage in care putem gasi o mare varietate care sa ofere ceea ce cautam.

Este intotdeauna important sa avem idei de bai moderne pentru a le ajusta la realitate si a vedea cu adevarat cum putem obtine rezultatul care ne place, tinand cont de utilizarea zilnica a mobilierului si a instalatiilor sanitare.

Atunci cand alegem sa decoram o baie trebuie sa tinem cont de faptul ca este o camera din casa care este folosita foarte mult si nu poate fi schimbata frecvent, asa ca este important sa tinem cont de cateva sfaturi.

Daca esti in cautarea unor solutii moderne de amenajare a baii, in continuarea acestui articol iti prezentam cateva idei care te vor ajuta sa realizezi acest lucru.

Atentie la mobilier

Mobilierul este foarte important pentru imaginea baii tale, asa ca ar trebui sa optezi pentru mobila de calitate si moderna, care sa se potriveasca spatiului tau.

In general, beneficiarii opteaza pentru alb in baie, insa, specialistii in amenajari interioare recomanda nuante mai indraznete. Acestea vor putea pune in valoare camerele si spatiul din baie.

Mobilierul din baie inseamna, adesea, un dulap pentru prosoape sau pentru depozitarea produselor folosite pentru igiena si curatenie.

De asemenea, tot in categoria articolelor de mobilier intra si mesele de toaleta, sau masca folosita pentru blaturile de baie. Fiecare dintre acestea trebuie alese cu grija, astfel incat sa se potriveasca incaperii.

Inlocuieste vana de baie cu o cadita de dus

Cada de baie este un accesoriu util daca esti adeptul bailor lungi, insa, poate fi inlocuita daca este veche sau ocupa prea mult spatiu.

Pune o cabina de dus sau o cadita de tip walk-in, mai ales daca pardoseala este realizata din placi ceramice sau piatra naturala.

Daca vrei o baie moderna, cada ar trebui sa fie una statica, pusa direct pe pardoseala sau chiar pe picioare sau suport.

De preferat este ca aceasta sa fie cat mai redusa ca dimensiuni, pentru a permite mai mult spatiu de miscare.

Inlocuieste chiuvetele vechi

Citeste continuarea aici: Solutii moderne de amenajare a baii

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}