In lunile de vara, spatiile exterioare sunt in centrul atentiei in fiecare casa.

Orice moment al zilei este o scuza buna pentru a manca in familie, a bea ceva cu prietenii sau a muta spatiul de lucru – cel putin pentru o vreme – in aer liber.

Prin urmare, decorarea balconului este una dintre tendintele cheie de decorare pentru acest sezon.

La fel ca orice alta incapere din casa, decorarea balconului si transformarea lui intr-un spatiu atractiv, in care sa te simti in largul tau, este posibila si cu ideile potrivite.

Iluminatul, mobilierul de exterior, plantele si alte elemente decorative te pot ajuta sa-ti transformi balconul intr-un loc unic pentru a te bucura de vara.

Iata sfaturile, ideile si sfaturile noastre pentru decorarea balconului.

Amenajarea balconului inchis

Balcoanele inchise au avantajul ca-ti ofera un spatiu util, pe care il poti exploata in deplina siguranta, dincolo de expunerea la factori meteorologici.

Un balcon inchis iti va permite sa amenajezi folosind mobilier special sau corpuri de iluminat pentru interior, fara grija ca acestea s-ar putea uda din cauza ploii sau a zapezii.

De asemenea, balconul va fi protejat de vant si zapada, elemente specifice anotimpului rece.

Pentru a amenaja un balcon inchis, posibilitatile sunt infinite, iar acestea depind in mare parte de spatiul disponibil, dar si de preferintele personale.

Coltul de lectura

Un balcon inchis poate fi transformat, cu usurinta, intr-un minunat colt de lectura daca incluzi in amenajare un fotoliu confortabil, o masuta si, eventual, o mica biblioteca.

O perdea diafana si cateva corpuri de iluminat cu lumina calda vor schimba total imaginea de ansamblu si iti vor permite sa te bucuri de un colt de rasfat, alaturi de povestile tale favorite.

Locul de relaxare

Citeste continuarea aici: Transforma-ti balconul intr-o zona de relaxare si confort

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Transforma-ti balconul intr-o zona de relaxare si confort

  1. Mi-a placut faptul ca articolul mentioneaza si despre rolul jocului in dezvoltarea sociala a copiilor, prin interactiunea cu alti copii sau cu parintii. Este esential ca micutii sa invete sa colaboreze si sa comunice eficient inca de la o varsta frageda.

  2. Articolul acesta ofera informatii foarte utile despre cum sa alegi jucariile potrivite pentru copilul tau in functie de varsta si dezvoltarea lui. Este important sa stim ca jocurile contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii si cognitive ale copiilor, asa ca trebuie sa alegem cu grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *